Thursday, 9 January 2014

VITAMIN E SHAKLEE KECANTIKAN LUAR DAN DALAM

APAKAH ITU VITAMIN E
*** Vitamin E Shaklee dibuat dari minyak soya organik dan biji gandum yang kaya dengan vitamin E semulajadi. Diekstrak d alpha tocopheryl yang aktif secara semulajadi dan fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha,beta,gama dan delta). Merupakan vitamin E yang lengkap dan terbaik. Mengandungi 10 mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel sel, sel darah merah dan tisu tisu otot. Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logan berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti oksidan dan melindungi retina.

MANFAAT UTAMA
** Melindungi jantung- Pengambilan harian 800 IU vitamin E untuk jantung yang sihat mampu melindungi sel darah merah, menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri dan menghalang anemia hemolitik sekaligus menghalang sakit jantung
** Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif- Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600 IU-80 IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.
** Anti Penuaan- 1 kapsul vitamin E membantu melambatkan penuaan mengurangkan kedut, garis halus,parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.
** Anti Oksidan Yang Kuat- Pengambilan lebih dari 1200 IU  sehari untuk anti oksidan  yang kuat dan berkesan  untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi katarak dan masalah penglihatan.
** Memperbaiki arthritis- Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki, memperbaiki kitaran haid, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi
** Kelestarian Tenaga- Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih
** Menghalang Keguguran- Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom monopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin dan keguguran.
** Memperbaiki Parut- Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

Itulah kelebihan Vitamin E Shaklee kami yang mampu memberi manfaat dan banyak kelebihannya...

Hubungi SID terdekat anda

SURITAH SATARI
Id: 971670
Num Phn: 01126690452
KOTA KINABALU... AREA SABAH..

No comments:

Post a Comment